Hala

Hala

Batajnica, Beograd
Kvadratura: 270

Opis:

Izdaje se hala od 270m2 (15x18m), izgrađen od sendvič panela i poseduje alarm, daljinski video nadzor, ima čak i hidrante sa obe strane odrađene mape za evakuaciju i sve što je potrebno što se tiče bezbednosti. Magacin se nalazi na placu od 20 ari Na placu se nalazi i montažna kuća od 30m2 za kancelariju ili čuvara odmah do magacina koja ima kupatilo, čajnu kuhinju i telefonsku liniju. Magacinu je moguće prići šleperom. Takođe ispred magacina do puta je veliki prostor od oko 300 - 400 kvm koji se može koristiti za parkiranje ili izlaganje vozila, mašina ili robe koja može da stoji na otvorenom. Dovedeno 150kw struje pogodno za proizvodnju.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 1890 EUR

Pozovite nas

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

Ugovor o zakupu poslovnog prostora

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.