Iznajmljivanje mini skladišta - Storage box

Iznajmljivanje mini skladišta - Storage box

Storagebox.rs , Ugrinovacki put 23, Beograd

Opis:

Iznajmljivanje mini boxa, kako se popularno nazivaju mini skladišta, je u poslednjih nekoliko godina jako traženo. Mnogo je razloga zbog kojih se fizička lica i firme odlučuju za iznajmljivanje dodatnog prostora za skladištenje. Iznajmljivanje mini boxa pre svega Vam oslobađa dodatni prostor za neke bitnije stvari od onih koje sa tog prostora prebacujete u mini skladište. Bez obzira da li se selite se ili pravite prostor za baku i dedu ili studenta koji se vraća kući, život je pun iznenađenja koja zahtevaju malo dodatnog prostora. Kad god vam treba više prostora, možemo vam pomoći.

Ako su vaši ormari prepuni i u garaži nema mesta za vaš automobil, prostor za skladištenje može vam pomoći da povratite nešto kvadratnih metara. Sve ono što Vam smeta da se normalno krećete a pri tom Vam nije neophodno svakodnevno možete skladištiti u mini skladištu.Ne morate da se otarasite nečega, ili da živite bez toga samo zato što vam nedostaje prostora. Naše jedinice za skladištenje vam omogućavaju da stvari držite u blizini i da su Vam uvek dostupne.Iznajmljivanje mini skladista – zahtevBebe i sve te stvari za bebe, poput autosedišta, kolica i krevetića, zauzimaju prostor. Ne morate da žrtvujete svoje stvari da biste napravili mesta za svog mališana. Samo ih prebacite i čuvajte kod nas. U našim mini boxovima možete držati sve ono manje bitno a prostor osloboditi na taj način za sve ono prioritetno u životu.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


Ugovor o zakupu poslovnog prostora

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.