Novo-dva apartmana na Vlašiću.  Cijena 37 000 eur

Novo-dva apartmana na Vlašiću. Cijena 37 000 eur

Šišava Travnik, BIH - Sarajevo
Kvadratura: 285

Opis:

Novo-dva apartmana na Vlašiću. Cijena 37 000 eur
Povoljno se prodaju dva moderna sagrađena apartmana. Apartmani se nalaze u stambenom komplexu sa 3 etaže i ukupno 9 apartmana. Površina apartmana iznosi 33.59 m2 smješteni na drugom spratu zgrade. Oba apartmana su nova i nisu nikako korištena a čine ih sljedeće prostorije:hodnik, kupatilo, dnevni boravak sa kuhinjom iz kojeg se izlazi na balkon terasu i jedna spavaća soba. U sklopu apartmana dolaze ostave u prizemlju. Sem ostave u sklopu zgrade se nalaze dvijevelike garaže za ski yet. Navedenim apartmanima pripada i polovina jedne velike garaže. Oba apartmana su identična gdje je moguće ujedinjenje apartmana u jedan veći po želji kupca. Obezbjeđen je lijep pogled na širi reon, dok jedna skijaška staza prolazi odmah pored apartmana, dok druga skijaška staza je u veoma blizo navedenih apartmana. Tu se još nalazi poznati restoran sa domaćimspecijalitetima uz samu zgradu dok je u blizini FIS Centar, prodavnica, djecje igraliste i slično. Moguić je dolazak običnim putničkim automobilimaskoroda samih apartmana. Apartmani nude odličan ambijent za potpuni odmor i opuštanje u zimskim i ljetnim danima. Apartmani se nalaze na izvrsnoj lokaciji sa jednim od najljepših cjelodnevnih pogleda na planinu i prirodu. Plaćen je porez na apartmane, koji su uredno uknjiženi i odmah prevodivi bez ikakvih tereta. Vrlo povoljna cijena od 37 000 eur za jedan apartman, Kupovinom oba apartmana kupac ostvaruje popust na cijenu....Iskoristite priliku....
Tel: +387 61 786-860 (WhatsApp, viber) +387 60 357 41 03 E-mail: europlac-nekretnine@hotmail.com,
Ostalu ponudu nađite na Facebok profilu REAL ESTATE AGENCY "EURO-PLAC" CAZIN ili direktno na web stranici "EURO-PLAC" d.o.o. AGENCIJA ZA NEKRETNINEUlogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

Ugovor o zakupu poslovnog prostora

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.