Casovi pevanja

Casovi pevanja

Beograd

Opis:

Tačno pevanje i izgovor domaćih i stranih pesama ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Kao dugogodišnji izvodjač i producent u studiu sa puno iskustva u oblasti muzike i pevanja dajem časove pevanja uz povremeno snimanje napredovanja, gde se jasno može čuti nivo poboljšanja u interpretaciji. Procedura je da se rad na usavršavanju pevanja ili spremanja odabrane numere. U All studiju prati od početka do kraja povremenim snimanjem i preslušavanjem numere. Jasno upoređivanje prvog i poslednjeg snimka nedvosmisleno pokazuje vidljive rezultate poboljšanja a rezultati su uočljivi već posle nekoliko časa.

Pored opšteg i univerzalnog uvežbavanja glasovnih mogućnosti, nudimo spremanje konkretne numere za sve prilike, učešće na takmičenjima, kompletno spremanje numere pred snimanje autorske numere ili covera, rad sa horovima ili pojedincima iz hora.

Po specijalnom zahtevu možemo organizovati i kontrolu ispravnog i tačnog pevanja na svim stranim jezicima koji su potrebni izvođaču, kao i precizno i tačno sviranje instrumenata za određenu numeru.

Prvi probni časovi i susret je besplatan. Na prvom sastanku se radi upoznavanje i demonstarcija budućeg načina vežbanja. Prostorije za vežbanje i časove su u Beogradu i Ćupriji a moguć je i organizovani dolazak u druge gradove.

Sve informacije se mogu dobiti na mejl ili prvi br. tel.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 10 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.