Digitalni marketing

Digitalni marketing

Kapetana Miloša Žunjića 25ž/2, Beograd

Opis:

Modernim jezikom, turizmoblog je agencija za konsalting u turizmu. Preduzetnik sam postao sa ciljem da (prvenstveno ) subjektima u turizmu (agencijama, hotelima, restoranima, vinarijama, turističkim organizacijama…), na jednom mestu ponudim sve usluge neophodne u njihovom poslovanju. Glavne aktivnosti moje preduzetničke firme su usmerene na promociju ponude, vođenju društvenih mreža, kreiranju web prezentacija, ali i informativno vodičkoj službi u turizmu. Ne želim samo da vam prodam uslugu, želim da zajedničkim snagama unapredimo vaš biznis u digitalnom svetu. Zato, hajde prvo da se upoznamoUlogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.