Dva placa uz rijeku Unu Bos. Krupa

Dva placa uz rijeku Unu Bos. Krupa

BIH - Banja Luka

Opis:

Dva placa uz rijeku Unu Bos. Krupa
http://www.europlac-nekretnine.com/.../pregled.../207
Prodaju se dva placa na području opštine Bosanske Krupe uz rijeku Unu na lokalitetu naselja Halkići- Drenova Glavica. Površina prve parcele iznosi 607 m2 dok površina druge parcele iznosi 606 m2, što ukupno iznosi 1213 m2. Parcele imaju obezbjeđen asvaltni prilaz u blagom nagibu sa direktnim pogledom na rijeku Unu. Nalaze se na sunčanoj strani. Rijeka Una je svega 10 m udaljenosti odmah preko ceste. U neposrednoj blizini se nalaze sva komunalna infrastruktura (voda, struja, kablovska). Dozvoljena je gradnja na pomenutoj lokaciji. Placevi posjeduju urednu vlasničku dokumentaciju koja ničim nije opterećena i koja je odmah prevodiva na kupca. Cijena jednog placa iznosi 16 500 eur, moguća prodaja i u cjelini oba placa gdje kupac stiče popust na cijenu. Pogodno za sve ljubitelje prirodnih ljepota i rijeke Une. Iskoristite priliku....
Tel: +387 61 786-860 (WhatsApp, viber) +387 60 357 41 03
E-mail: europlac-nekretnine@hotmail.com,
Ostalu ponudu nađite na Facebok profilu REAL ESTATE AGENCY "EURO-PLAC" CAZIN ili direktno na web stranici "EURO-PLAC" d.o.o. AGENCIJA ZA NEKRETNINEUlogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.