Nauci da pevas

Nauci da pevas

Beograd

Opis:

Star light studio, , Časovi pevanja " Časovi pevanja rad na tehnici pevanja, vibrata, trilera kao i svih elemenata u pevanju, povezivanje elemenata i pevanje ukrasa, rad na rasponu i pravilnom disanju. Vežbanje kroz interpretacije i vežbe sa najzahtevnijim elementima u pevanju. Priprema pevača za ulazak u studio i snimanje, produkcija vokala, priprema repertoara pevača. Priprema za nastupe. Rešavanje problema poput ne pravilnog vibrata i nesigurnog ravnog tona, ne pravilnih trilera, problema intonacije, problema korišćenja stomaka i svih oblika nesigurnosti. Postizanje punog glasa i kontrola svih elemenata u pevanju. Usavršavanje kroz najteže interpretacije koje smo pripremili za Vas. U prijatnom ambijentu u centru grada (Vracar)u našem muzičkom studiju. Za Vas će se pobrinuti iskusni učitelji pevanja i muzički producenti koji će pratiti Vaš napredak i pomoći Vam da ostvarite Vaše želje i ciljeve.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.