Prvi ples

Prvi ples

Pančevo

Opis:

Prvi ples je najromantičniji trenutak na venčanju, čarobna slika koja se ne zaboravlja. Bila to brža ili sporija ljubavna pesma, ili možda neki miks specijalno napravljen samo za mladence i tu priliku, svakako da izbor pada na pesmu koja za par ima posebno značenje. Kako biste taj momenat učinili još romantičnijim, možete uz vašu omiljenu pesmu naučiti koreografiju, koju ćemo vam mi napraviti specijalno za vas. Ako ste zainteresovani da naučite i oduševite vaše najbliže na vaš dan, javite nam se u inbox ili putem telefona. Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

Pozovite nas

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.