Hotel Amsterdam

Hotel Amsterdam

Jug Bogdanova 10, Beograd
Kvadratura: 25
Tip: Hotel
Vrsta sobe: Superior soba
Broj osoba: 2
Internet: Da
Peškiri: Da
Parking: Da
Bademantil: Da
Klima: Da
Restoran: Da
Room service: Da

Opis:

Hotel Amsterdam, jedinstven gradski hotel modernog dizajna, smestio se u samom srcu Beograda, u Jug Bogdanovoj ulici. Izuzetna lokacija, na kojoj se susreću i prepliću prošlost i sadašnjost, duh minulih epoha i savremenog doba, darovala mu je posebnu autentičnost. Kategorisan sa četiri zvezdice, obezbeđuje maksimalan komfor, nezaboravan boravak i užitak za pamćenje. O tome svedoči veliki broj stalnih gostiju koji nam se rado vraćaju.
Hotel Amsterdam podjednako je dobar izbor bilo da u Beograd dolazite u poslovnu ili turističku posetu. Zahvaljujući dobroj lokaciji, odlično je povezan sa svim delovima grada. Brzo i lako možete stići do željenog odredišta i obaviti planirane poslovne obaveze. Ukoliko ste raspoloženi za obilazak srpske prestonice, brojne kulturno-istorijske znamenitosti Beograda su Vam na dohvat ruke.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.