Hotel,,Borovi,, Sjenica

Hotel,,Borovi,, Sjenica

Milorada Jovanoviá bb, Sjenica
Kvadratura: 20
Tip: Hotel
Vrsta sobe: Dvokrevetna
Broj osoba: 2

Opis:

Hotel Borovi se nalaze se na obodu grada između guste borove šume i rijeke Jablanice.Nalazi se na  nadmorskoj visini od 1050m u centru vazdušne banje.To je savrmeni hotel,čija arhiktetura se uklapa u ambijentalnu celinu.Hotel raspolaže sa 99 ležaja u jednokrevetnim,dvokrevetnim sobama,trokrevetnim  i štri apartmana,etno restoranom,banket salom i kongresnom salom.Kao takav idealan je za odmor,pripremu sportskih ekipa i kongresnih turizam.U brovoj šumi nadomak hotela uređena je trim staza za rekreativce i aktivne sportiste,a ispred hotela  sagrađeno je veštačko jezero . Hotel Borovi svojim kapacitetima  i komforom su najbolji i najlepši hotel u regionu i kao takvi su nosilac razvoja turizma u Sjenici.Sve sobe koje se nalaze u našoj ponudi su opremljene sa kablovskom televizijom,wi-fi internetom,sopstvenim toaletom,terasom ….Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.