Cunami house 4

Cunami house 4

Savski kej bb, Beograd
Tip: Kuća
Broj osoba: 50
Internet: Da
Kuhinja: Da
Peškiri: Da
Parking: Da
Dozvoljene proslave: Da
Klima: Da

Opis:
Cunami house 4 raspolaže modernom, minimalistički uređenom velikom dnevnom sobom, u čijem sastavu se nalazi trpezarija i kuhinja sa šankom u istom stilu, koja se lako može transformisati i prilagoditi vašim potrebama.

Akcenat ovog, kao i svih naših splavova je na velikoj terasi na dva nivoa sa ljuljaškama, ležaljkama, đakuzijem i šankom.

Splav raspolaže marinom za brodiće i čamce a možete ga iznjamiti za 36 000 din – 48 000 din u zavisnosti od datuma, broja ljudi i vaših specijalnih zahteva na period od 13.00h do 09.00h sledećeg dana. Pošaljite nam mejl za rezervaciju i posetite nas što pre!

U prolećnoj sezoni vam preporučujemo vožnju Cunami brodom ili Cunami brzim gliserom dok vam u letnjoj sezoni toplo preporučujemo vodene sportove kao što su skijanje na vodi, wakeboarding, vuča na banani i ostalim gumama.
Vodeni sportovi će vaš provod na našim splavovima učiniti još uzbudljivijim i zanimljivijim.
Cena od 36 000 din – 60 000 din obuhvata samo prostor (hranu i piće možete sami organizovati).

Pored iznajmljivanja prostora, u našoj ponudi možete pronaći širok spektar dodatnih aktivnosti, koje nudimo kako bi vaš boravak na Cunami splavovima učinili što konfornijim. 

Toplo Vam preporučujemo da se za celokupnu organizaciju pobrinemo MI!

Na splav nije dozvoljeno donošenje svog ozvučenja. Postoji mogućnost iznajmljivanja profesionalnog ozvučenja sa splava.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 300 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.