Sava Platz

Sava Platz

Beograd
Kućni ljubimci: Da
Internet: Da
Kuhinja: Da
Peškiri: Da
Parking: Da

Opis:
Smeštena u bajkovitom okruženju na samoj obali reke Save, Villa Sava Platz locirana je na velikoj parceli lepote i mira. Savršena je za nekoliko parova ili više porodica koje žele odmor ili pak žele da zajedno obeleže i proslave svoje bitne trenutke.
Ispred kuće nalazi se bašta u hladu topole gde možete komforno smestiti 40 gostiju. Bašta je opremljena udobnim stolovima, stolicama, ležajlkama za idilično uživanje na Savi. Sava Platz nije obična kuća za izdavanje u pitanju je jedinstveni koncept koji se sastoji iz 4 celine – Restoran/bar – Apartmani sa pogledom na Savu – Bašta – Splav. Pozivamo Vas da iskusite čari Sava Platz-a!


Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 200 EUR

Pozovite nas

Dostupnost



Oglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.