Elvis

Elvis

Zemun, Beograd
Tip: Stan
Vrsta sobe: Apartman
Broj osoba: 2

Opis:

Apartman Elvis renoviran je namenski i opremljen za poštovaoce i ljubitelje kralja rock-a, Elvisa Prislija. Sve u ovom apartmanu je u znaku Elvisa: mnoštvo fotografija, stari gramofon sa Elvisovim pločama, jukebox, gitara, pa čak i vitrina - mini muzej sa sitnicama koje su vezane za Elvisa. Vratićete se kroz vreme i uživati ukoliko ste ljubitelj ove vrste muzike i načina života. Pored ovog tematskog opredeljenja, ovaj apartman poseduje sve ono što se tehnološki i funkcionalno očekuje u svakom dobro opremljenom apartmanu u ponudi. Nalazi se na trećem spratu stambene zgrade u blizini starog Merkatora.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.