Mia apartman

Mia apartman

Zemun, Beograd
Tip: Apartman
Broj osoba: 2

Opis:

Apartman Mia smešten je u mirnoj ulici blizu centra Zemuna, u visokom prizemlju petospratne stambene zgrade. Kompletno je renoviran u maju 2018. i prilagođen za boravak dve odrasle osobe. Nameštaj je nov, a higijena je na najvišem nivou. Komforan bračni ležaj sa udobnim dušekom pružiće vam mogućnost za kvalitetan odmor. Kupatilo je komforno, boje mozaika i pločica su opuštajuće. Mini-kuhinja je adekvatno opremljena da zadovolji sve potrebe prilikom višednevnog boravka. Kafa i čaj su besplatni, kao i u ostalim apartmanima. Ovo je mali apartman, ali mnogima omiljen zbog umetničkih elemenata koje sadrži. Naši dosadašnji gosti imaju samo pozitivne utiske i komentare, pa ćemo se truditi da tako i ostane.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.