VIKENDICA ZA PROSLAVE

VIKENDICA ZA PROSLAVE

BESENOVACKO JEZERO, Ruma
Tip: Vikendica
Broj osoba: 10

Opis:

Jedno od najlepših i najbistrijih jezera u Srbiji - ovo je dobar način da se opiše jezero “Beli kamen” ili kako je popularno nazvano Bešenovačko jezero. Spoj bistre vode i svetlog dna čini da ovo jezero u letnjim danima ima predivnu tirkiznu boju pa podseća na najleša karipska mora. Vikendica u našoj ponudi nalazi se na samo 15 minuta hoda od jezera, a ako uzmemo u obzir da se iz dvorišta pruža pogled na jezero, ovaj objekat je odlična opcija za lep vikend odmor u Srbiji, na samo 70km od Begrada odnosno 40km od Novog Sada.

Vikendica je nedavno kompletno renovirana. Njen najveci adut je puno zelenila dvorište sa kog se pruža pogled na Srem,Mačvu i bosanske planine, Bešenovačko jezero.

Vikendica je idealna za organizaciju proslava. Imacete potpunu privatnost, a s obzirom da se vikendica nalazi na prostranom placu, necete nikome smetati.Vikendica se nalazi na ograđenom placu od 1700 kvadratnih metara sa vočem i livadom. Iza nje se prostire bagremova šuma, a okolo su njive, što čini idealne uslove za odmor, opuštanje i rekreaciju. U dvorištu se nalazi vinjaga ispod koje se pruža dugački drveni sto sa klupama i veliki roštilj,dok je za naše goste obezbeđena i talandara, ražanj, zidani rostilj, i dva kotlića od kojih je jedan veliki, samo za prave znalce spremanja dobrog gulaša, od 27 litara zapremine.

Na raspolaganju su čaše, tanjiri i escajg za 30 osoba.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 60 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.