Slavi sa Slavicom

Slavi sa Slavicom

Novi Sad

Opis:

Zovem se Slavica, volim da slavim rodjendane, možda se zato tako i zovem. Sve žurke ne radim sama, i zato je tu nekoliko zanimljivih dama, a i momaka – super junaka. Uradili smo rodjendana preko 6000, iskustvo je veliko čisto da znate. U radu sa decom sam od 2001. godine. Osim animacije koju sam počela 2001. radila sam i kao profesor fizičkog vaspitanja u školi jer mi je to struka, čak i kao vaspitač 5 god. u privatnom vrtiću “Kockica” gde je sve i počelo, a drago mi je da jeste, jer animaciju jako volim i radim je srcem što deca i roditelji vide, a kako ljudi kažu: ” kašalj i ljubav se ne mogu sakriti”.Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.