Igraonica Ringispil

Igraonica Ringispil

Milana Vukičevica 22, Beograd

Opis:
Igraonica Ringišpil se nalazi u mirnom naselju Radmilovac, na adresi Milana Vukičevića 22, 13 km od centra Beograda, opremljena po savremenim standardima.
Igraonica raspolaže sa 150 kvadratnih metara u okviru koje se nalazi kafić. U okviru dečijeg dela nalazi se i game room za stariju decu sa konzolom Sony Playstation 4, sa preko 10 različitih igrica.
3D lavirint sa zanimljivim animacijama jedan je od najvećih u Srbiji. Pored kafića i dečije igraonice, letnja bašta je gostima na raspolaganju tokom proleća i leta, sa vodenim prskalicama koje rashlađuju.
Poslujemo od 2018. godine, sa preko 1000 zadovoljnih gostiju.
Zakažite Vaš termin na vreme i uverite se da ćete se kod nas osećati kao kod kuće, jer Vam stojimo na raspolaganju za svaki vid dogovora.
Bilo da su zakupi termina ili all-inclusive ponude, pobrinućemo se da budete zadovoljni proslavom rođendana i da Vaši mališani budu srećni i nasmejani!


Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.