Led displej reklame sa trčećim slovima

Led displej reklame sa trčećim slovima

Beograd

Opis:

Slobodni smo ponuditi Vam visoko kvalitetne led display - e namenjene za spoljašnu ili unutrašnju montažu. Led displej je otporan na sve vremenske uslove ( kišu, sneg,,,). Dimenzije led display-a sa pokretnim tekstom i rezolucija zavisi od Vaše želje i potrebe. Željene dimenzije pre samog odabira i kupovine moguće je videti u našem izložbenom prostoru. 

LED Displej - svojom atraktivnošću privlači pažnju kupaca, a standardno i često upotrebljavan mini USB port omogućuje jednostavnu korekciju i brzu izmenu teksta i simbola u jednoj boji - u ponud paneli u crvenoj, plavoj, zelenoj, beloj, žutoj boji kao i full rgb color varijanta, gde postoji mogućnost kombinovanja čak 7 različitih boja slova i pozadine. Displej poseduje ugradjen senzor za pokazivanje spoljašnje temperature i tačnog vremena. Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

Pozovite nas

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.