Harmonija ketering

Harmonija ketering

Beograd

Opis:

Kulinarska umetnost je vrlo složena. Dok slikarstvo ima da zadovolji čulo vida, muzika čulo sluha, kulinarstvo mora da zadovolji i oči i ukus i miris.
Harmonija catering je osnovana 08.11.1999 god. sa željom da drugi pričaju o njenoj umetnosti i kao takva nudi kompletnu pomoć pri planiranju i organizaciji Vaših koktela, party-ja, privatnih i poslovnih manifestacija. Dokazali smo se u realizaciji želja naših klijenata i tako smo se vremenom usavršavali.
Osmislićemo najrazličitije zalogaje prema Vašim specijalnim zahtevima, naš tim barmena animatora izvodi najrazličitije veštine sa flambiranim flašama, koktelima i tu je da Vam preporuči više od hiljadu različitih koktela. Nudimo kompletnu profesionalnu opremu (stolovi, šankovi, stolice...), sitan inventar (čaše, tanjire, escajg, stoljnjake) kao i dekoraciju prostora sa balonima, cvećem i materijalima.
Najbolje stvari u životu su besplatne: fantazija, uživanje, osećanja i ne zaboravite – UKUS!!!Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.