Restoran Perla Nis

Restoran Perla Nis

Dragoljuba Jovanovića Draže, Niš

Opis:

Ako želite svoj važan dan pod vedrim nebom, Restoran Perla ima savršenu baštu za Vas. U vrlo velikom prostoru na zelenoj površini, imaćete izuzetno prijatan ugođaj za sva čula. Idealno za sve vrste proslava i zabava.

U ovoj divnoj baši možete imati prelepo venčanje po ugledu na zapadne zemlje sa stolicama poređanim u redove, divnu koktel zabavu sa visokim stolovima, ili čak poslovnu prezetanciju kojom želite da zadivite Vaše poslovne partnere. A ako želite dečiji rođendan, Perla Vam nudi pregršt kreativnih rešenja i mogućnosti, kao i mobilijar za decu da Vašim mališanima ovaj dan bude poseban.

Veliki beli baldahini na čeličnim konstrukcijama dodatno će Vam ugoditi svojom prefinjenošću, i eventualno zaštititi u slučaju lošijih vremenskih uslova. Pored toga, u ovoj divnoj bašti okruženoj zelenilom imaćete osećaj intimnosti koji će svakako doprineti da se i Vi i Vaši gosti uvek sećate zajedničkih trenutaka ponetih odavde.

Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.