Bahus INN Restaurant

Bahus INN Restaurant

Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd

Opis:

Nove priče pričaju se na starom mestu, tik uz čuveni hotel „Jugoslavija“, odmah pored šetališta na kojem se i dan danas vole stari i mladi, stranci i domaćini, poslovni ljudi i oni koji nikada ne odustaju od tradicije. Upravo tradicija uz elemente modernog bila je ključna u osmišljavanju koncepta mesta koje je ime dobilo po bogu vina. Jednostavno je dovoljno da obavestite osoblje da želite da napravite druženje, proslavu, porodični ručak, poslovni ili ljubavni sastanak, rođendan ili koorporativno dešavanje i potom se prepustite užitku.„Bahus INN“ je mesto koje ima dušu i stil, a ukoliko poželite da se odmorite i dan provedete slušajući i ljuljuškajući se na talasima Dunava, na spratovima postoje apartmani.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.