Hotel Aurel

Hotel Aurel

Bulevar Josipa Broza Tita b.b, Crna Gora - Podgorica

Opis:

U Aurel-u možete organizovati bilo koju vrstu događaja. Naša višenamjenska sala je mjesto gdje se posao i zadovoljstvo spajaju. Opremljena u skladu sa poslednjim tehnološkim dostignućima, ova sala će, bez konkurencije, odgovoriti na najvisočije poslovne zahtjeve. Naši zaposleni će sa zadovoljstvom pomoći u pripremi i organizaciji, ali i u toku događaja, kada god Vam zatreba nasa podrška.
Mi ćemo Vaš posao pretvoriti u zadovoljstvo! Olakšajte svoj radni dan sa nekoliko pauza i uživajte u svježoj kafi, soku ili nekom kolaču. Kratak predah možemo pripremiti ispred radne sale, dok neke diskusije možete nastaviti i tokom pauze, na svježem vazduhu, na terasi restorana, gdje ćemo pripremiti posluženje za Vas.
DOGAĐAJI
Organizujte koktel ili gala večeru u glavnoj sali, koja će veoma brzo postati elegantna i prijatna hala za banket. Okupite svoje saradnike i partnere i proslavite uspješan posao. Bilo da se odlučite za stojeću ili banket varijantu, jednako ozbiljno i profesionalno ćemo se posvetiti Vašem upitu. Zavisno od zahtjeva koje imate, šef kuhinje će predloziti različite kombinacije jela, među kojima će sigurno biti i ona odgovarajuća. Mi kreiramo i karte pića shodno Vasim željama i mogućnostima.
Konačno, učinićemo sve da ispunimo Vaša očekivanja i opravdamo povjerenje koje ste nam ukazali.
KONFERENCIJSKI SADRŽAJI
Naša sala od 116 m2 prostora nudi širok spektar mogućnosti po pitanju konferencijskih dešavanja. Sa mogućnošću podjele na dvije nezavisne prostorije, možemo organizovati dva odvojena događaja istovremeno. Sala za sastanke je idealno mjesto za susrete zatvorenog tipa.
TEHNIČKA OPREMA
Sve sale raspolažu sledećom opremom:
Projektor i platno
LED TV
Ozvučenje
Oprema za simultano prevođenje
Audio/Video zapis konferencije
Video konferencija
Laptop – na zahtjev
Wireless internet
Kako bi svi ovi sistemi funkcionisali besprekorno, a Vaš sastanak ili konferencija bili efikasni, naše osoblje je na usluzi tokom cijelog radnog dana.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.