Hotel CRNI VRH Divčibare

Hotel CRNI VRH Divčibare

Ljuti krš 1, Divčibare
Kapacitet: 350

Opis:

Želite da organizujete sopstveni poslovni događaj – kongres, konferenciju, okrugli sto, proslavu, tim building druženje?

Od manjih okupljanja do velikih kongresa – hotel Crni vrh nudi višenamenski prostor za sastanke, konferencije, bankete, promocije i druge događaje koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. U zavisnosti od želja klijenata, prilikom organizacije događaja u kongresnoj sali može se posluživati širok izbor gurmanskih menija koji se pripremaju u vrhunski opremljenoj hotelskoj kuhinji.

Važni događaji zaslužuju najlepše mesto! Rezervišite prostor!

Kongresna sala u sklopu hotela Crni vrh ima maksimalni kapacitet od 350 mesta i pokretnim zidom deljiva je na dva prostora – dve sale kapaciteta preko 160 sedećih mesta.

Kongresna sala potpuno je tehnički opremljena i nudi vrhunsku audio-vizuelnu opremu za održavanje događaja, a naš tim posvećen je svim detaljima organizacije.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.