Hotel Europe

Hotel Europe

Vladislava Skarica 5, BIH - Sarajevo
Kapacitet: 400

Opis:

Uz moderne i multifunkcionalne dvorane, Hotel Europe u svojoj ponudi ima i brojne usluge koje će organizaciju događanja učiniti jednostavnijom, a realizaciju besprijekornom.
Dugogodišnje iskustvo u organizaciji događaja, prekrasan ambijent te najsavremenija tehnologija (kabine za simultano prevođenje sa vrhunskom audio i video opremom,platno, projektor, ozvučenje itd.), realizuju svaku vašu želju.
Konferencijske sale sa mogućnošću fleksibilnih pozicija sjedenja i rasporeda po želji mogu primiti do 400 gostiju.Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.