Hotel Holiday

Hotel Holiday

Zmaja od Bosne 4, BIH - Sarajevo

Opis:

Bez obzira na to planirate li veliku konferenciju ili mali, privatni sastanak, kongresni sadržaji hotela Holiday garancija su uspjeha vašeg poslovnog događanja.
Raznolikim spektrom najljepših konferencijskih prostora svaki ćemo događaj učiniti jedinstvenim. Odaberite pravo odredište za svoj događaj. Hotel Holiday nudi moderno opremljene dvorane sa najnovijom savremenom tehnologijom (kabine za simultano prevođenje sa vrhunskom audio i video opremom, platno, projektor, ozvučenje, itd.) koji zajedno sa profesionalnom gastronomskom uslugom čine savršen spoj koji rezultira uspješnim događajima.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.