Hotel Majestik

Hotel Majestik

Obilicev venac 28, Beograd

Opis:

U potrazi ste za sofisticiranim i elegantnim prostorom za venčanje koji je nepogrešiv izbor za svadbu iz snova? Tražite salu za svadbe koja je prelepa, a istovremeno nije kič? Najbolje je da se nalazi u samom centru grada?

Mažestik Beograd sala za svadbe pruža sve o čemu ste maštali! Idealan je izbor za sve parove koji žele da impresioniraju goste istančanim ukusom i elegancijom. Sala je poznata i po sjajnom, uslužnom osoblju i zadovoljnim gostima. Uz salu Mažestik, u paketu WedLuxe ide i kompletna dekoracija, kao sa fotografija; dve hostese koje će brinuti o dočeku i raspoređivanju gostiju, Tiffany stolice, kao i mnoge druge pogodnosti. Uz WedLuxe paket, mladenci dobijaju i mladenački apartman u hotelu Majestic.

Salu Majestic možete rezervisati i za druge važne prilike koje želite da obeležite i proslavite. Možete nas kontaktirati i za proslave rođendana, krštenja, korporativne proslave i druge događaje.

. Već na prvi pogled ovaj ambijent stvara osećaj nežnosti i romantike – zbog čega je idealan za venčanja. Zbog sjajne usluge, osvetljenja i osoblja, ali i zbog luksuznog enterijera koji asocira na nežnost i ljubav, prostor hotela Majestic Beograd idealan je u ulozi sale za svadbe – mesta u kom ćete uz proslavu obeležiti početak braka.

u ponudi je meni od 27/33/45 eUlogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.