Hotel Petrus

Hotel Petrus

Nikole Pasica bb, Paraćin
Kapacitet: 500

Opis:

Kada je vreme da se sastanete sa Vašim kolegama, prezentujete novi proizvod, organizujete obuku ili seminar, konferencijski prostor hotela Petrus Vam pruža sve što je potrebno da ostvarite svoje ciljeve. Mi ćemo olakšati organizaciju i kompletan aranžman kako bi se osiguralo da svaki Vaš dogadjaj bude zasigurno uspešan.
Od sada u kompletno novom i moderno uredjenom ambijentu svi Vaši poslovni susreti imaće posebno ruho jer Vam je na raspolaganju Petrus board sala za vaše manje interne sastanke, Petrus konferencijska sala pogodna za održavanje seminara, prezentacija i treninga, kao i Petrus multifunkcionalna kongresna sala za sve veće poslovne susrete kao što su mini sajmovi, izložbe, promocije i konferencije do 500 učesnika.
Naš cilj je da Vam pomognemo da impresionirate Vaše klijente tako što će naš tim kreirati profesionalno i prijatno okruženje koje je u skladu sa Vašim zahetvima.Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.