Hotel Vojvodina Zrenjanin

Hotel Vojvodina Zrenjanin

Trg Slobode 3-5,, Zrenjanin
Kapacitet: 250

Opis:

Imamo čitav niz spremnih ponuda za vas, ali smo uvek spremni da ponudu prilagodimo vama i vašim željama. Svadbe u našem hotelu su već postale prepoznatljive i jedinstvene po ponudi služenja sa švedskog stola. Raznolikost švedskog stola pruža mogućnost gostima da sami kreiraju svoj tanjir u skladu sa svojim ukusima i željama. Ovakav način organizovanja svadbene proslave nailazi na sve veće zadovoljstvo kako mladenaca tako i njihovih zvanica.
Spoj prijatne atmosfere, vrhunske hrane i usluge učiniće vaše svadbeno veselje baš onakvim kakvim ste ga zamišljali.
Pored svega navedenog ono sto ističemo su svakako i pogodnosti za smeštaj vaših gostiju. Mladenci od hotela dobijaju gratis mladenački apartman, ali i popust na smeštaj gostiju svadbe.
Naše je zadovoljstvo da vam odgovorimo na sva dodatna pitanja koja imate u vezi sa svadbenim ponudama i da izadjemo u susret svim vašim dodatnim zahtevima te prilagodimo postojeće ponude.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.