Kengur Resort

Kengur Resort

Beograd

Opis:

Novootvoreni kompleks "Kengur Resort" oaza je mira i udobnosti smešten izvan gradske vreve i burnog centra Beograda. Sam enterijer kompleksa predstavlja spoj tradicionalnog i novog u kome preovladavaju palete toplih tonova. Korišćenje interneta za sve posetioce kompleksa je besplatno.
Zbog svog dizajna, prostora i sadržaja koji poseduje (restorana, svečane sale, dečije igraonice, apartmana, bazena, parkinga za veliki broj vozila) "Kengur Resort" je idealan izbor za sve one koji sa svojim najdražima žele da proslave najlepše trenutke u životu, venčanje, krštenje, rođendane i sve druge proslave.

Ono na što smo posebno ponosni je vrhunska,najsavremenija rasveta i ozvučenje, kao i mogućnost organizovanja venčanja i proslava na otovrenim bazenim uz vatromet i ostale ugođaje.

Kompleks ima obezbeđen parking za veliki broj vozila kao i za autobuseUlogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 26 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.