Love house

Love house

Ljubice Lukovic 5, Beograd

Opis:

ove House Event Hall odlikuje moderan, sveden i funkcionalan dizajn. Neutralni materijali i tonovi pružaju Vam slobodu da prostor prilagodite, dekorišete i brendirate prema Vašoj potrebi. U sklopu event centra nalazi se veliki parking za 200 vozila i sala kapaciteta 400 zvanica sa velikim šankom. Ulazni hol sa garderobom, privatni apartmani i servisne prostorije upotpunjuju funkcionalnost modernog event centra. Posebnu pažnju posvetili smo arhitekturi i klimatizaciji, visina plafona je 6 metara i prostor je bez stubova, tako da je temperatura u sali uvek optimalna i prijatna, a vazduh nezadimljen. Kratko rečeno, prostor je idealan za svadbene proslave koje ćete godinama čuvati u lepom secanju. Pažljivo smo izabrali pet opcija posluženja za Vas i Vaše zvanice, koje čine dve varijante buffet menija (“švedski sto”) ili set meni posluženje u tri opcije. Jedina razlika je što buffet meni uključuje sva ponuđena jela iz menija, dok za set meni birate neke od ponuđenih opcija. Posebno napominjemo da je stručno kuvarsko osoblje našeg restorana za svadbe edukovano za pripremu makrobiotičkih, vegetarijanskih i veganskih specijaliteta. Svi naši meniji su podložni promenama u skladu sa Vašim željama, dijetetskim navikama i verskim ubedjenjima.
Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.