Orbis Design Hotel & Spa

Orbis Design Hotel & Spa

Svetog Save 2, Paraćin

Opis:

Sastanci i događaji
Bez obzira da li planirate spektakularan ili mali sastanak, seminar ili team building događaj, možete uživati u intuitivnim uslugama i ličnoj posvećenosti našeg stručnog osoblja. Pomoći ćemo vam da iz naše ponude izaberete prikladne sobe za vaše goste, najfunkcionalnije organizujete prostor i prilagodite menije da zadovoljite i najzahtevnije goste.
Bez obzira da li planirate spektakularan ili mali, intiman skup, Orbis Design Hotel & Spa ima savršene prostore za vaše venčanje. Počev od izbora hrane i pića sve do planiranja venčanja i dekoracije prostora, mladencima u potpunosti pomaže naše stručno osoblje sa ciljem da se ostvare vaša očekivanja ovog savršenog dana.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.