Radon Plaza

Radon Plaza

Dzemala Bijedica 185, BIH - Sarajevo

Opis:

Sadržaji hotela Radon Plaza prilagođeni su ne samo individualnim potrebama naših gostiju, već i organizovanju raznih vrsta sastanaka. Hotel ima vrhunske standardne sadržaje za ovakve događaje. Naš tim za događaje će sa zadovoljstvom pomoći u vezi sa svim vašim zahtevima za događaje i posebne prilike. Osiguravamo da je sve sređeno, omogućavajući vam da se opustite i u potpunosti uživate u događaju života. Uz inspirativne detalje i divnu kuhinju, svaki prizor, zvuk i ukus događaja pažljivo su odabrani da odražavaju vašu individualnost.Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.