99% čisti nembutal za prodaju u različitim oblicima

99% čisti nembutal za prodaju u različitim oblicima

Aleksandrovac

Opis:

Mi smo pouzdana i legalna tvrtka za opskrbu Nembutalom (pentobarbital natrij) i seconal (secobarbital) s pozitivnim poslovnim dosijeom tijekom godina opskrbe Nembutalom. Šaljemo Nembutal i seconal širom svijeta, a većina naših kupaca iz SAD-a, Kanade, Australije, Južne Afrike, Europe, Tajlanda, Južne Koreje.
Naša tvrtka raspoređena je na dvije lokacije kako bismo zadovoljili potrebe kupaca širom svijeta i skratili vrijeme isporuke. (promadechemicals@gmail.com)
Stekli smo izvrsnu reputaciju tijekom godina nudeći našim kupcima izvrsnu kvalitetu nembutala s 99% čistoće, ugodno i profesionalno iskustvo kupnje sa 100% diskretnim pakiranjem, kratkoročnu dostavu i prijateljsku korisničku podršku. Pojedinosti o transakcijama naših klijenata s nama čuvaju se u tajnosti. Naše zalihe su neograničene i dostupne od 50 grama do više od 1000 kg mjesečno.
Nembutal prodajemo u tekućini kao koncentriranu sterilnu otopinu, oralnu otopinu (bočice od 100 ml, 250 ml), prašak (25 g+) i 50 pilula+ pilula.
Dostava traje 2-3 dana iz bilo kojeg našeg skladišta koje se šalje na bilo koju minutu i adresu u svijetu.
Pakiranje je vrlo diskretno i paket se nakon pakiranja zamota u vrećice od srebrne ili aluminijske folije koje su savršene za putovanja i trebale bi dugo ostati u dobrom stanju. Također nudimo brzu narudžbu i 100% tajnu dostavu.
Imamo svoje vlastite odredbe i uvjete koje obavještavamo naše kupce nakon što nas kontaktiraju i prije dovršetka narudžbe.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 200 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.