Dom za stare Vila Dunav

Dom za stare Vila Dunav

Maršala Tita 71/1, Beograd

Opis:

Dom za stare Vila Dunav se nalazi u mirnom delu Beograda, izolovan od gradski gužve i buke. Projektovan je tako da pruži udobnost pravog porodičnog doma i sav komfor hotelskog smeštaja.

Dom okružuje idilični vrt, pružajući našim korisnicima svu lepotu prirodnog okruženja sa pogledom na prostranstvo reke i plavetnilo Dunava. Na svega 10-ak kilometara od centra grada, objekat je građen da zadovolji najrazličitije potrebe naših korisnika. Njegova lokacija dodatno olakšava proces prilagođavanja Vaših najstarijih članova porodice novom načinu života, omogućavajući Vam svakodnevne posete.

U delu grada koji je lišen bučnog saobraćaja - Višnjici, nalazi se Dom Vila Dunav. U njemu korisnici uživaju u apartmanima hotelskog kvaliteta sa pogledom na lepote umirujućeg Dunava, kao i u vrtu koji im je na raspolaganju. Sunčani vrt našeg doma pored raznolikog cveća poseduje i letnjikovac za svakodnevno druženje i upijanje svežeg vazduha. Posebnu pažnju posvećujemo uređivanju prostorija u unutrašnjosti Doma, kao i uređivanju bašte jedinstvenog izgleda i najlepšeg sadržaja, u kojoj naši korisnici mogu uživati tokom celog leta.Ulogujte se da bi ostavili komentar

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.