Svetlo Energo

Svetlo Energo

Stara Pazova

Opis:

Preduzeće Svetlo Energo iz Vojke aktivno je na tržištu od 2012. godine i uspešno  se bavi postavljanjem elektroinstalacije i rasvete u stambene i poslovne objekte.
Ukoliko vam je potrebno postavljanje instalacija visokog ili niskog napona, utičnica, prekidača, razvodnih kutija, postavljanje klasične i dekorativne rasvete u poslovne, stambene i ugostiteljske objekte - mi smo tu za vas. Naš stručan tim će bez problema realizovati kako manje tako i veće poslove, brzo, tačno i bezbedno. Uvek poštujemo želje, zahteve i potrebe naših klijenata, kao i postavljene rokove za završetak radova. Iza nas se nalazi veliki broj uspešno realizovanih poslova i zadovoljnih klijenata. Poslujemo na teritorijama Srema i grada Beograda. Uverite se u kvalitet naših usluga i kontaktirajte nas.
Za sve informacije vam stojimo na raspolaganju.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.