Obezbeđenje, asistent

Obezbeđenje, asistent

Beograd

Opis:

Došli ste iz inostranstva i potreban vam je neko ko će vas voziti, pomagati vam oko stvari a pritom biti i vaše privatno obezebeđenje - telohranitelj? Neko za koga država garantuje? Na pravom ste mestu, dugogodišnji radnik obezbeđenja ( od skoro sa evropskom licencom ), bio bi vaša desna ruka u svakom trenutku. Živim i radim u Beogradu, imam 30 godina i živim za svoj posao. Čekam vaš poziv, garantujem da se nećete pokajati.

You came from abroad and you need someone who will drive you, help you with your stuff and who will be your private security-bodyguard? Someone for whom the state guarantees? You are at the right place. A long-time security guard (recently with European license), would be your right hand at anytime. I live and work in Belgrade, I'm 30 years old and I live for my job :) I'm waiting for your call. I believe that you will not regret it.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.