Bušenje rupa za kuhinje, slike itd

Bušenje rupa za kuhinje, slike itd

Beograd

Opis:

Bušenje rupa za montažu slika,polica,nosača tv,garnišni,kuhinja,plafonjera,tendi,ogledala,čiviluka, provlačenje kablova-svi materijali, samo za aspiratore ne u betonu. Ne bušim rupe za klime.

Bušenje rupa-cigla,beton,blok,siporeks,gips. Cena od 300din je po 1 bušenju rupe prečnika 6-10mm, 400din za fi 12mm i 14mm mekši materijali od betona, a u betonu 450din do 10mm, 500din za 12mm, 600din-14mm po rupi,- za br.rupa: 10. Za br.rupa >10 može popust zavisno od br.rupa, 10-15%. Montaža kuhinja 14-25e po elementu, zavisno od broja i velicine elemenata, vrste materijala zida, načina kačenja (sa/bez šine itd)

Cena zavisi od tvrdoće materijala i prečnika bušenja,debljine zida/dubine bušenja,težine/veličine predmeta koji se kači na zid/plafon ukoliko se radi o montaži istog,pristupačnosti mestu bušenja i visine na kojoj se radi naročito na otvorenom prostoru,terasi,međuspratnici i slično,kao i od same složenosti posla (bušenje rupe i montaža slike ili manje police uporedo sa montažom kuh.delova ili tendi za šta se to posebno utvrđuje nakon procene obima posla i složenosti,vrste rizika,potrebe zaštite prostora itd).

Bušenje rupe fi 8mm do 40cm dubine, 10mm i 12mm do 40 i 60cm u dubinu (cigla,blok), beton do 15cm. Bušenje rupe fi 20/25mm kroz zid do 40cm-cigla, blok, a beton do 10cm u dubinu

Moguće je bušenje otvora za ugradnju aspiratora, fi 120mm,u siporeksu i giter bloku debljine do 30cm ili šupljoj cigli do 25cm u dubinu,puna cigla 15cm, 70-150eur zavisno od materij. i dubine b.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

Pozovite nas

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte seda bi poslali upit

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.