Mini bus for rent

Mini bus for rent

Obrenovac, Beograd
Godina: 2019
Gorivo: Dizel
Klima: on

Opis:

O ponudi

Vozni park firme TRANS-JUG u svojoj ponudi ima visoko-turističke autobuse za prevoz putnika kako u međugradskom tako i u međunarodnom saobraćaju. Sva vozila iznajmljujemo za potrebe firmi, agencija, grupnih poseta, sportskih klubova i slično.

U našoj firmi, pored kupovine karata za kombi i autobuski prevoz u zemlji i inostranstvu, pružamo vam i mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem.
Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama i potrebama, što znači da sami odredjujete mesto i vreme polaska, kao i rutu kojom želite da putujete.

Kod nas možete iznajmiti:

Kombi vozila (Mercedes Sprinter),
Minibus (Mercedes Tourino)
Autobuse turističke i visoke turističke klase (SETRA, VDL, MAN, BERKHOF)

U većini vozila možete uživati u besplatnom WIFI internetu tokom vožnje na teritoriji Republike Srbije.

Autobus i kombi vozila možete iznajmiti za razne ture i posete turističkim manifestacijama, ekskurzije, jednodnevne i višednevne izlete, prevoz grupe putnika na razne proslave, promocije i kulturne događaje, sportske manifestacije i takmičenja, svadbe…

Najam autobusa se vrši isključivo sa vozačima koji su iskusni profesionalci sa velikim brojem pređenih kilometara iza sebe.

Prevoz putnika minibus vozilom je najbolje rešenje za komforan i siguran prevoz manjih grupa posebno na dužim destinacijama. Naša vozila poseduju najmoderniju opremu za potpun ugođaj prilikom putovanja.

Ukoliko ste zainteresovani za najam vozila molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cene (datum polaska, datum povratka, broj putnika, mesto polaska, destinacija do koje se putuje, planirana dužina putovanja,…).

Cenu, kao i ostale uslove za realizaciju najma vozila odredjujemo tek kada dobijemo sve parametre koji su nam za to potrebni.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit

Ugovor o zakupu putničkog vozila

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Cena oglasa je 150 dinara za mesec dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.