Dodge custom 7 oldtajmer

Dodge custom 7 oldtajmer

Beograd

Opis:

Ljubitelji klasičnih i luksuznih vozila vole i umeju da ugode sebi i na tome im ne treba zameriti. Priuštiti sebi komfor znači voditi računa o svom mentalnom zdravlju. Ovaj model je oličenje filozofije američke automobilske industrije 40-ih godina prošlog veka, koja se držala tradicionalnih vrednosti i principa izdržljivosti. Naš primerak je iz te filozofije udobnosti izvukao maksimum, budući da je reč o veoma retkoj produženoj predsedničkoj verziji, koja može da primi 7 putnika. Mehanički besprekoran i neizmerno komotan, i dalje se smatra jednim od najboljih modela ovog proizvođača. Ono što mu je nedostajalo na polju inovativnosti Dodge Custom je nadoknadio ugođajem koji pruža prilikom vožnje. Njegove dimenzije su impozantne (čak je pola metra duži od S klase), što ga čini neverovatno prostranim i udobnim. Ako se dvoumite između komoditeta koji nudi limuzina, a ne možete da odolite oldtajmerima – ne treba dalje da tražite.Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: 120 EUR

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


Ugovor o zakupu putničkog vozila

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.