Quad avantura Beograd

Quad avantura Beograd

Dragoljuba Jovanovica Truje bb, Beograd

Opis:

Nema ništa bolje od vikenda koji je ispunjen adrenalinom, odličnom zabavom sa prijateljima i boravkom u prirodi. Ukoliko voliš nove stvari i slobodno vreme provedeno na uzbudljv način, upusti se u avanturu koju sigurno još nisi iskusio.

Quad avantura Beograd je nešto sasvim novo kod nas. Rentiranje kvadova je u redu, ali prava avantura na kvadu je nešto sasvim drugačije.

Quad avantura Beograd počinje na samo 40 minuta od Beograda od baze Parcani između Ripnja i Ralje, a krajnja destinacija je prelepi Kosmaj sa fantastičnim pogledom sa vidikovca. Do tamo vozite kvad kroz šumu i manjim delom po putu, tako da ste većinu vremena okruženi pravom uzbudljivom prirodom.

U jednoj turi može učestvovati do 8 kvadova koje predvodi profesionalni instruktor. U jednom kvadu mogu sedeti jedna ili  dve osobe.

Pre početka avanture prolazite kroz obuku, kako bi na putu osali bezbedni i sigurni. Takođe potpisujete Ugovor da vozite na sopstvenu odgovornost.

Pre svake vožnje potrebno je da poneseš vozačku dozvolu,  kremu za sunčanje i udobno se obučeš. Zaštitnu opremu dobijaš pre svake ture, a u svakom trenutku imaš pomoć vodiča koji Vam je  na raspolaganju.

Avantura 1:

Tura traje 5 sati, 3 sata vožnje i 2 sata relaksacije, ručak, odmaranje i povratak u bazu. Cena po kvadu ( dve ili jedna osoba) upit.

Avantura 2:

Druga opcija obuhvata istu putanju samo bez ručka. Cena na upit.

Quad avanture se održavaju svakog vikenda ali i radnim danima!

Team building:

Quad avantura je odličan u borbi protiv stresa i zato je super način da sa kolegama provedete nekoliko sati u prirodi i druženju. Adrenalin i dobra zabava vas spaja i donosi još bolju saradnju i rezultate na poslu.

Quad avantura iznenađenje:

Želiš da zaprosiš devojku ili da joj prirediš romantično iznenađenje za rođendan?

Quad avantura je originalni način da je zaprosiš! Mi ćemo organizovati, ručak, tortu i druga iznenađenja, tvoje je samo da je dovedeš zajedno sa par odabranih prijatelja. Sigurni smo da će biti oduševljena!

Quad avantura stoji ti na raspolaganju za bilo koju drugu ideju. A kako avantura izgleda možeš pogledati na našim društvenim mrežama:

-        Facebook

-        Instagram

Radujemo se novim avanturama i već smišljamo nove!Ulogujte se da bi ostavili komentar

Cena: Na upit

DostupnostOglas nije dostupan za izdavanje u označenim datumima


Ulogujte se da bi poslali upit


Ugovor o zakupu putničkog vozila

Preuzmi

KAKO SE KORISTI

postavi oglas

Postavi oglas

eRent je lak za korišćenje – potrebno je da se ulogujete na našu platformu, napravite profil i postavite oglas.
Uz oglas se može dodati fotografija ili link sa Youtube-a.

Prvi oglas u trajanju od 6 meseci je besplatan. Sledeći oglas košta 499 rsd za 30 dana

Važna napomena: Portal eRent se ne bavi oglašavanjem prodaje proizvoda.

pronadji oglas

Pronađi oglas

Ukoliko ste u potrazi za nekretninom, automobilom, radnom mašinom, audio i video opremom, salom za proslave, dečijom igraonicom ili želite da odete na zasluženi odmor; eRent je mesto na kojem ćete bez provizije i posrednika naći (skoro) sve.

Ukucajte željenu reč u pretraživač, pregledajte oglase i izaberite ono što Vama odgovara. u.

dostupnost

Raspoloživost/dostupnost

Na našem kalendaru možete proveriti datum kada je predmet iznajmljivanja zauzet ili slobodan. Ukoliko je predmet dostupan, na raspolaganju su vam kontakti osoba: e-mail ili telefon.

eRent nije posrednik u iznajmljivanju, već samo mesto na kojem možete pronaći sve što vam je potrebno. Bez provizije i bez posrednika.